joi, 15 august 2024

 FECIOARA MARIA - MAICA DOMNULUI
Pe data de 15 august am comemorat ^adormirea maicii domnului^ o mare sărbătoare a creștinismului...Nu am urat ^LA MULȚI ANI!^ femeilor care poartă dumnezeiecul nume MARIA...nu se cade cala o comemorare să spunem ^la mulți ani^...eu le-am urat multă sănătate și ^Dumnezeu să le călăuzwască pași-n viață! Astăzi -15 august- este ziua în care cei care avem ființe dragi acolo sus în ceruri...să aprindem o candelă -așa cum am făcut și eu!- s-au să mergem la mprmântul celei dragi cu o floare și-o candelă...să aprindem deci o lumină în memoria celei/clor care sunt acolo în ceruri...este ziua aducerii aminte de ce nu am făcut în timpul vieții pentru aceea ființă ...este timpul să vărsăm o lacrimă sau mai multe...Am vărsat și eu mai multe lacrimi, am avut în viața mea două ființe care nu mai sunt cu numele de MARIA și MARIANA! Prim, a  fost o dragă mătușe după MAMA mea -era soră- cu probleme medicale...a doua a fost soția mea...regret mult că pe timpul vieții nu am făcut mai mullt pentru ea...am părăsit-o -din vina abilor!- dar cel mai mult regret că nu am mers la înmormântarea ei...nu am condus-o pe ultimul drum...voiam să-i cer iertare pentru răul făcut pe timpul vieții...Dar din fericire, o am pe fiica mea CRISTINA care a mers azi 15.08.2024 la mormântul ei cu un buchet de flori și 4 candele! Am făcut un jurământ mie însumi...trebuia să-l respect...dar am mai făcut un jurământ sacru: VOI FACE O CRUCE PE CARE AM SĂ PUN PE ISSUS MÂNTUITORUL ȘI PE FECIOARA MARIA...da am scris bine -mama și fiul pe aceași cruce! Este un jurământ făcut în urma unei întâlniri cu o bătrână de la țară...dar și în urma unei viziuni de-a mea cu referire la ^FECIOARA MARIA PE CRUCE!^ Recunosc că sunt un vărsător sadea...sunt îndăretnic/scupulos/răzbunător/dornic de frumos...care iubește FEMIA și NATURA! Fecioara Maria este ocrotitorul meu...am în camera mea propriul altar une mă rog lui Dumnezeu și Feciaorei Maria/Issus Chistos seara înainte de culcare și dimineața la trezire!
Am ținut să scriu aceste cuvinte azi 15 august 2024 în memoria celor două ^MARIA^ din viața mea deoarece am rămas ^dator^ acestora...din păcate, lacrimile nu pot suplini adevărul!
DOAMNE DUMNEZEULE, ODIHNEȘTE-LE ÎN PACE! ROG PE FECIOARA MARIA SĂ MĂ OCROTEASCĂ...IAR PE BUNUL DUMNEZEU SĂ-MI LUMINEZE CALEA!

Zalău la 15 august 2024, într-o seară caldă...cu lacrimi în ochi...Alex.C.Vâscu