duminică, 7 aprilie 2024

 COZONACUL SE VINDE LA ^FELIE^


Dragi români, am trăit s-o văd și pe asta: ÎN ROMÂNIA SE VINDE COZONACUL LA FELIE! Nu vă este rușine, măi politrucilor de doi bani? Uite unde a ajuns România și poporul român după 34 de ani de capitalism greșit înțeles dar mai ales greșit impus poporului român de către persoane străine dar cu ajutorul unor nemernici de neo comuniști ...și mai au tupeul uni să ne de-a lecții de democrație pe la Tv-uri naționale...Trăim o perioadă grea...poporul român o duce din ce în cemai greu...politicienii se întrec a ne cereși voturile...se întâmplă tot mai des evenimete grave -gen crime, acidente rutiere, consum de droguri,comerț cu droguri,incendii, etc. Și totul datorită unor guverne care au guvernat în folosul străinilor și nu al românilor! Stau și mă întreb: ^CUM DRACU ESTE POSIBIL CA POPORUL ROMÂN SĂ AJUNGĂ ÎN HALUL ACESTA DE SĂRĂCIE?^ Și nici-un politruc nu vede...nu comentează! Mai vine și acest CIOLACU cu a lui idee de plafonare a prețurilor! Mai vine și un tâmpit de ^popă^ ministru de finațe (sper că nu mă înșel!) și ne spune că ^ESTE O ENIGMĂ PENTRU EL FAPTUL CĂ PREȚURILE LA ALIMENTE ÎN ROMÂNIA SUNT MAI MARI DECÂT CELE DIN ALTE ȚĂRI DIN U.E!^ Păi cu o așa guvernare...ce să mai așteptăm! Din păcate românii nu pot vota așa cum gândesc...motivele sunt multe. Unii din doctrină de partid, așa vred ei că fac bine! Unii din interee pecuniare -cei mai mulți! Alții din prostie bine înțeleqasă...adică ^pun botul^ la cuvintele mieroase ale candidaților! La Zalău Județul Sălaj, un președinte de consiliu județean a ^închiriat cu 11.000 EURO ^ partu OUĂ ROȘII tip machete pe care le-a montat pe terenul din fața Consiliului Județean Sălaj timp de trei zile! Că de, în România orice minune ține numai trei zile! Cetățenii din Municipiul Zalău/Județul Sălaj au reacționat pe saitul Consiliului Județean Sălaj...ce mai cuvinte a putut citi președintele CJ Sălaj DINU IANCU SĂLĂJEANU la adresa lui...Doamne Ferește! Urmarea...ouăle au dispărut! Urmează să mi se comunice adevărul despre acestă achiziție de la CJ Sălaj! În București un nou incendiu...de parcă suntem blestemați...incendii în spitale, incendii în depozite de materiale, incendii pe la casele românilor săraci, incebdii prin parcări...că de ,în România nu avem instituții care să vegheze/să verifice/ să acorde autorizații potrivit legii...nu mai avem nimic! Totul s-a vândut sau s-a distrus ce era bun! 
Și iar revin la felia de cozonac! Mă gândesc să trimit o scrisoare deschisă D.lui prim ministru al României dar și excursionistului Iohannis...dar din păcate, Tv-urile/ziarele naționale și locale sunt aservite politicului și nimeni nu va publica aceea scrisoare deschisă a subsemnatului! Și nu uitați, dragi români, că dumneavoastră plătiți din banii voștrii Tv-uriel și ziarele naționale/locale! Politrucii au hotărât să de-a bani partidelor politice din banii publici...bani din care aceștia plătesc aparițiile Tv/reclamele sau apariția unor articole benefice politrucilor! 
Dorec să văd poporul român fericit...România să devină iar țara de unde ă se dă ora exactă!^...și să ne mai lase-n pace NATO și Uniunea Europeană cu ^ajutorul lor^! Despre acest ajutor într-un viitor articol...până atunci RUȘINE CELOR CARE VÂND COZONAC LA FELIE -4 lei/felie! RUȘINE PRODUCĂTORILOR! RUȘINE GUVERNANȚILOR! Ripostați dragi români -așa cum vă dictează inima și mintea...Asociația ”ProAdevăr” va oferi -grație unor sponsori- pachete individuale care vor conține și un pachet cu jumătate de cozonac înfoliat-totul cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște 2024! Doamne Ajută!

Zalău într-o seară seară caldă de primăvară...dar cu mâhnire-n suflet! Alex.C.Vâscu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu